Online Gitaarles

Vanaf heden geef ik online gitaarles! Met een online verbinding via bijvoorbeeld Skype, FaceTime, WhatsApp of Zoom help ik je graag verder in je ontwikkeling als gitarist. Lessen zijn voor beginners én gevorderden. De tablatuur (notenschrift voor gitaar) stuur ik je voorafgaand aan iedere les en na afloop krijg je nog een filmpje waarin ik de lesstof uitleg en alles langzaam voorspeel.

Deze maand is de eerste proefles gratis! Op deze manier kan je kijken of mijn lesmethode je past.

Al ruim tien jaar geef ik gitaarlessen. De inhoud en aanpak bij deze lessen worden sterk bepaald door de wensen en aandachtspunten van de leerling. Tijdens mijn gitaarlessen spelen we zoveel mogelijk op basis van gehoor en ‘afkijken’ in plaats van bladmuziek.

Mijn gitaarleerlingen mogen zelf materiaal aandragen om in de les te behandelen, wat goed is voor de motivatie en het leerproces versnelt. Basistechnieken voor de beginnende gitarist komen door het leren spelen van (zelfgekozen) liedjes van zelf aan bod. Met gevorderde gitaristen kan ik in overleg een plan uitstippelen voor het verhogen van zijn of haar speltechnisch niveau.

Voor meer informatie en het eventueel afspreken van een gratis proefles kan je een bericht sturen via de ‘contact‘ pagina van deze website!